Subscribe:

4 Ocak 2012 Çarşamba

Trend Micro Titanium Internet Security 2012

Trend Micro Titanium Internet Security 2012 Türkçe Full

Trend Micro Titanium Internet Security 2012, Kanıtlanmış Cloud-tabanlı teknolojisi sayesinde Virüsler ve Casus Yazılımları bilgisayarınıza ulaşmadan önce otomatik olarak durdurur. Artık bilgisayarınızı korumak için yepyeni bir yol bulunuyor. İstenmeyen dosyaları Secure Erase aracı ile silerek bir daha asla açılmamalarını sağlayabilirsiniz. Bu özelliği kullanmanız için sadece herhangi bir dosyaya sağ tıklayın ve Secure Erase Kullanarak sil'i seçmeniz yeterli.

Trend Micro Titanium Internet Security 2012 Özellikler:
» Can sıkıcı ve tehlikeli spam özelliği ile önemsiz e-postaları ve görüntüleri bloklar. Gerçek zamanlı spam algılama, salgınlara karşı anında koruma sağlar.
» Bilgisayarınızın başında neler yapıldığı hakkında detaylı raporlama
» Çocuklar için Ebeveyn denetimi, bu özellik sayesinde artık çocuklarınız Pc başındayken sizinde onun başında durmanıza gerek kalmıyor çünkü dilediğiniz ketgorideki tüm web sitelerini şifreli olarak engelleyebileceksiniz.
» Son on-line tehditlere karşı kendinizi bugün ve gelecekte de koruyun. Titanium Maximum Security, Trend Micro'nun Smart Protection Network, artı gerçek zamanlı virüsten koruma, malware tehditlerine karşı sürekli gelişen güncel veritabanı sayesinde oldukça etkili koruma sağlayarak güvenli bir şekilde koruma sağlar.
» Kredi kartı numaraları, şifreler, e-posta adresleri ve diğer hassas verileri çelınmasını önleyerek, korsanları ve casus yazılımları önleyin.
» Web sayfaları, e-posta mesajları ya da anlık mesajlaşmalara girmeden zararlı verileri durdurun. Önceden tanımlanmış kategorileri kullanın veya kendiniz yenilerini ayarlayabilirsiniz. Veri Hırsızlığı Önleme liste halinde bir sözcük ya da sadece bir parçasını koyarak, hala her şeyi koruyabilirsiniz. Örneğin, kredi kartınızın sadece son dört hanesini girerek tüm sayıları casus yazılımlardan koruyabilirsiniz.
» Belirttiğiniz bir parola sayesinde önemli dosya ve klasörlerinizi koruyabilirsiniz.
» Ve daha bir çok özellik
Trend Micro Titanium Internet Security 2012 Türkçe Full

0 yorum:

Yorum Gönder